Logo


Sumber: Majalah Mingguan Basa Sunda Manglè

Kacamatan Selaawi Gawèbareng jeung ISBI Bandung Dina Konservasi jeung Rèvitalisasi Kesenian Celentung

Bulan Mèi nu kaliwat, Fakultas Seni Pertunjukan Institut Seni Budaya Indonesia (ISBI) Bandung resmi ngayakeun perjanjian gawèbareng jeung Kacamatan Selaawi, Kabupatèn Garut. Èta Perjanjian gawèbareng tèh ditandatangan langsung ku Dekan Fakultas Seni Pertunjukan, Dr. Lilis Sumiati, S.Sen., M.Sn; jeung Camat Selaawi, Ridwan Effendi, S.STP., M.Si. di Kantor Kecamatan Selaawi, Raya No.1, Selaawi, Kabupatèn Garut.

Katerangan salengkapna nyaèta dina Majalah Mingguan Basa Sunda Manglè 2836 Edisi 10 s.d. 16 Juni 2021 Hal. 26

ISBI Bandung Alamat, Jl. Buah Batu No. 212 Bandung | Phone: +62 7314982 | Fax: +62 7303021 | e-Mail: isbi@isbi.ac.id