Berita Terkait


Sumber: Majalah Mingguan Basa Sunda Manglè

Dies Natalies Natalis ka-53 Tahun
ISBI Bandung Bangkit, Membumi untuk Pertiwi

Dina Dies Natalis anu ka-453 taun ayeuna, Institut Seni Budaya Indonesia (ISBI) Bandung midangkeun runtuyan kagiatan kalawan jejer "ISBI Bandung Bangkit, Membumi untuk pertiwi". Moméntum Dies Natalies dipiharep nguniangkeun deui "jajatén" nu kungsi tisungkruk balukar ayana pandemi covid-19. ISBI Bandung bisa terus ngahontal deui préstasi, nyiptakeun inovasi-inovasi pikeun ngawadaheun hal-hal anu teu bisa dilaksanakeun dina mangsa pandemi, sarta henteu leungiteun sumanget pikeun terus medalkeun karya ngembangkeun kréativitas seni jeung budaya, sarta "Membumi untuk Pertiwi". 

Katerangan salengkapna nyaèta dina Majalah Mingguan Basa Sunda Manglè 2854 Edisi 14 s.d. 20 Oktober 2021 Hal. 26

Pencarian

Institut Seni Budaya Indonesia Bandung

Perguruan Tinggi yang menyelenggarakan pendidikan program Vokasi, Sarjana dan Pascasarjana dibidang Seni dan Budaya.

Jl. Buah Batu No. 212 Bandung 40265
Telp. (022)-7314982, 7315435; Fax. (022) - 7303021
Laman http://www.isbi.ac.id ; Email isbi@isbi.ac.id 

 

Pascasarjana


Fakultas Seni Pertunjukan

  • Seni Tari
  • Seni Karawitan
  • Seni Teater
  • Seni Angklung dan Musik Bambu
  • Seni Tari Sunda

Fakultas Seni Rupa dan Design

  • Seni Rupa Murni
  • Kriya Seni
  • Rias dan Busana

Fakultas Budaya dan Media

  • Antropologi Budaya
  • Film dan Televisi

Lembaga


Unit Pelaksana Teknis

  • UPT Perpustakaan
  • UPT Teknologi Informasi
  • UPT Ajang Gelar dan Busana Pertunjukan
  • UPT Kantor Urusan Internasional

Biro Akademik dan Umum

  • Bag. Akademik dan Kemahasiswaan
    • Subbag. Akademik
    • Subbag. Kemahasiswaan
  • Bag. Perencanaan, Kerjasama dan Hubungan Masyarakat
    • Subbag. Perencanaan
    • Subbag. Kerja sama dan Hubungan Masyarakat
  • Bagian Umum dan Keuangan
    • Subbag. Keuangan
    • Subbag. Tata Usaha, Hukum dan Kepegawaian
    • Subbag. Rumah Tangga dan Barang Milik Negara